mizarstvo-kusar.si modroc.si

''Modroc" ležišča, so ležišča najvišjega kakovostnega razreda!

To so ortopedska ležišča, v katerih so najboljši materiali, ki jih je trenutno možno uporabljati za posteljne vložke.

Posebna sestava pa prinaša številne prednosti pred ostalimi ležišči.

PREDNOSTI:

 1. So ortopedski
  Za optimalno podporo hrbtenice, je jedro v sredini trdo, kar dosežemo z ortopedskim vstavkom iz kokosovih vlaken, mehka površina pa se oblikuje po obliki telesa in ga podpre v vseh točkah, tako ni obtiščanih mest in prekrvavitev je nemotena.
 2. So iz naravnih materialov (bombaž, kokosova vlakna, penjeni lateks)
  Izbrani naravni materiali uravnavajo vlago in toploto, preprečujejo ustvarjanje statične elektrike in s tem občutek vročine in mokrote. Zagotavljajo zračnost in prijetno počutje. Izbrani so tako, da pršicam ne nudijo pogojev bivanja in delujejo antialergijsko.
 3. Trdota po izbiri
  Ena stran posteljnega vložka je trša, druga mehkejša. ''Modroc 2''tako omogoča izbiro med trdo in srednje trdo, ''Modroc (klasik)'' pa med srednje trdo in mehko stranjo.
 4. Ohranjajo zdravje
  Zdravje čuvajo iz treh vidikov:
  - zaradi omenjene ortopedske sestave dajejo telesu optimalno podporo, pravilno lego in zagotavljajo vse pogoje za pravilen razvoj telesa v fazi odraščanja ter preprečujejo nastanek ortopedskih težav v kasnejšem obdobju.
  - ker se prilagajajo obliki telesa in ga podprejo po celi površini, ni obtiščanih mest in prekrvavitev je nemotena. Tako preprečujemo preležanine.
  - zasnovani so tako, da je na njih manj obračanja, sprostitev je optimalna in spanec je miren in v vseh fazah intenziven. S tem so ustvarjeni pogoji za pravilno delovanje življenjskih funkcij in krepitev odpornosti.
 5. Imajo snemljivo prevleko
  Na voljo je več vrst prevlek. Uporabljamo tkanino iz 100% bombaža.
 6. Upogljivost
  Omogoča privzdvignjeno vzglavje in vznožje ter tudi sedeči položaj.
 7. Izdelujemo jih tudi po meri
  Možni so tudi ovali za košarice in vložki za zibke, ter posteljni vložki za odrasle vseh dimenzij in oblik.
naravno lezisce